SEO optimizacija

Ako ste postavili simpatičnu internetsku stranicu, to još ne znači da vas potencijalni klijenti primjećuju. Zašto? Morate se pobrinuti za to da je vaša internetska stranica rangirana na najvišim mjestima na tražilicama.

SEO optimizacija koju je za vas pripremio naš tim će osigurati da se vaša internetska stranica pojavi na vrhu pomoću različitih postupaka. To će povećati promet na vašoj internetskoj stranici, a posredno prodaju ili druge postavljene ciljeve.

Sveobuhvatna optimizacija internetskih stranica

Onsite optimizacija

Naš tim prvo uradi tzv. onsite optimizaciju. To uključuje uređeni i optimizirani sadržaj, slike, unutarnje linkove stranice, trajno preusmjeravanje internetskih adresa, mapu internetske stranice, poveznicu na Google Search Console i Google Analytics, meta oznake, alt oznake i isticanje glavnih ključnih fraza.

Offsite optimizacija

U ovoj vrsti optimizacije fokus je na izradi linkova s kvalitetnih internetskih stranica, redovito dodavanje postova i komentara, objava na društvenim mrežama, u raznim imenicima i internetskim portalima.

Na tim sredstvima morate graditi linkove do vaše internetske stranice. Međutim, potrebno je biti oprezan kako bi sve izgledalo što prirodnije.

Naš tim osigurava da uvijek budete u tijeku i da znate što utječe na položaj vaše internetske stranice u određeno vrijeme. Svjesni smo da sa svakim algoritmom koji napravi Google dolaze nove promjene.

Naš tim osigurava da u postupak optimizacije uključimo sve parametre koji su se u prošlosti pokazali kao važni čimbenici za pozicioniranje internetske stranice na tražilici.

Optimizacija slika

Optimizacija slika je također važan čimbenik u cjelokupnom procesu optimizacije vaše internetske stranice. Naš je tim svjestan da optimizirane slike utječu na brže otvaranje internetskih stranica.

Optimizirane slike daju vam još dodatnu prednost. Koju? To je Google-ov pretraživač slika gdje internetski korisnik može također pristupiti vašoj internetskoj stranici putem slikovnog materijala koji se pojavljuje među prvim učitavanjima među rezultatima slika.

Konačni rezultati našeg tima u SEO optimizaciji

Naš tim stavlja u prvi plan mjerljive rezultate; brz napredak; realno projektirani napredak; pomoć pretplatnicima; transparentna i točna izvješća u stvarnom vremenu; sveobuhvatnu pripremu materijala potrebnog za optimizaciju…

Internetski marketing i oglašavanje

Uz našu pomoć steći ćete nove kupce i prepoznatljivost.

Zaupa nam že več kot 250 podjetij, od največjih pa do tistih, ki so najboljša na svojem področju.

Naše reference

Bi radi izvedeli, kakšna je cena za izdelavo nove spletne strani, trgovine, portala ali aplikacije?

Kontaktirajte nas!