Razvoj aplikacija

Naš tim će se prvenstveno pobrinuti da se vaša poslovna ideja pretvori u digitalni proizvod. To će postići sve vaše ciljeve, savršeno služiti postupku i biti izuzetno zadovoljavajuće za korisnike.

Pobrinut ćemo se da vaši korisnici imaju najlakši pristup aplikaciji i istovremeno je razumiju, pravilno koriste i raduju se njezinoj uporabi. Nakon izrade aplikacije, neprestano je razvijamo, dopunjavamo i ažuriramo, u skladu s vašim potrebama i željama.

Postavljanje pravih ciljeva i usmjeravanje aplikacije

Zajedno s vama, naš tim će postaviti ciljeve i usmjeriti aplikaciju, tako da ćete korisnika ispravno i učinkovito voditi do implementacije željene aplikacije i planiranih zadataka. Oni će vam pružiti najveći mogući stupanj optimizacije razvoja. Glavne komponente ovog projekta definitivno su dizajn i planiranje aplikacije. Prije toga je potrebno pripremiti temeljit i dosljedan plan. U njemu su navedene sve funkcionalnosti i organizacija aplikacije. Također definiramo ciljeve i tijek projekta. Na taj način povećavamo učinkovitost i zadovoljstvo svakog korisnika, a dugoročno ćemo osigurati rad i stabilnost aplikacije.

Postupak razvoja aplikacije

Postupak razvoja aplikacije zahtijeva 5 izuzetno važnih koraka. To su digitalna strategija, korisničko iskustvo, sadržaj i jedinstveni dizajn, razvoj i tehnologija te ispitivanje i pokretanje.

Digitalna strategija u razvoju aplikacija

Naš tim započinje s izradom aplikacije tek nakon što zajedno s vama kreira vrlo jasnu i snažnu strategiju. Strategija predstavlja vrlo detaljno objašnjenje ciljeva, kao i pouzdan način njihovog postizanja. Na taj način postižemo kreativni uspjeh, koji je proizvod vrlo detaljnog istraživanja, planiranja i napredne strategije koja objašnjava i pojednostavljuje.

Korisničko iskustvo

Naš dizajn prvenstveno je usmjeren na kvalitetno korisničko iskustvo. Istodobno jamči da svaka interakcija s korisnikom ispunjava ciljeve i zahtjeve, a istovremeno prati vaše poslovne postupke i donosi vam željene rezultate.

Sadržaji i jedinstveni dizajn

Dizajnu pristupamo na strateški način. Samo na taj način sadržaj može odražavati želje tvrtke i biti kompatibilan s dizajnom i platformom. Sadržaj nije suhoparan s nekim golim činjenicama, već angažira korisnika za ponovnu interakciju, što je ključno.

Razvoj i tehnologija

Razvoj aplikacija je usko povezan s dizajnom. Naime, razvoj igra vrlo važnu ulogu u nadopunjavanju potrošačkog iskustva i kao takav ne mijenja samo našu strategiju i dizajn u nešto opipljivo. Odabir prave tehnologije, međutim, omogućuje komplementarnost između dizajna i razvoja.

Testiranje i pokretanje

U svakoj fazi projekta vodimo računa o izvođenju različitih testova. Međutim, najvažniji nam je trenutak kada ulazimo u fazu objavljivanja. Tijekom testiranja usredotočimo se prvenstveno na upotrebljivost, funkcionalnost i učinkovitost. Nikad ništa ne prepuštamo slučajnosti. Razgovaramo s vama, surađujemo, držimo se dogovorenih rokova i zato nam možete vjerovati u potpunosti.

Svojim programerskim iskustvom omogućit ćemo vam da razvijete aplikacije koje će vam donijeti vrhunske rezultate i na koje ćete biti vrlo ponosni.

Za još više informacija, pišite nam na info@olioweb.com ili nas nazovite na 040 897 017.

Internetske usluge

Internetske stranice koje nisu samo estetski privlačne, već i uspješne u stjecanju novih kupaca i stvaranju brenda!

Zaupa nam že več kot 250 podjetij, od največjih pa do tistih, ki so najboljša na svojem področju.

Naše reference

Bi radi izvedeli, kakšna je cena za izdelavo nove spletne strani, trgovine, portala ali aplikacije?

Kontaktirajte nas!