Razvoj aplikacija

Naš tim će se prvenstveno pobrinuti da se vaša poslovna ideja pretvori u digitalni proizvod. To će postići sve vaše ciljeve, savršeno služiti postupku i biti izuzetno zadovoljavajuće za korisnike.

Pobrinut ćemo se da vaši korisnici imaju najlakši pristup aplikaciji i istovremeno je razumiju, pravilno koriste i raduju se njezinoj uporabi. Nakon izrade aplikacije, neprestano je razvijamo, dopunjavamo i ažuriramo, u skladu s vašim potrebama i željama.

Postavljanje pravih ciljeva i usmjeravanje aplikacije

Zajedno s vama, naš tim će postaviti ciljeve i usmjeriti aplikaciju, tako da ćete korisnika ispravno i učinkovito voditi do implementacije željene aplikacije i planiranih zadataka. Oni će vam pružiti najveći mogući stupanj optimizacije razvoja. Glavne komponente ovog projekta definitivno su dizajn i planiranje aplikacije. Prije toga je potrebno pripremiti temeljit i dosljedan plan. U njemu su navedene sve funkcionalnosti i organizacija aplikacije. Također definiramo ciljeve i tijek projekta. Na taj način povećavamo učinkovitost i zadovoljstvo svakog korisnika, a dugoročno ćemo osigurati rad i stabilnost aplikacije.

Postupak razvoja aplikacije

Postupak razvoja aplikacije zahtijeva 5 izuzetno važnih koraka. To su digitalna strategija, korisničko iskustvo, sadržaj i jedinstveni dizajn, razvoj i tehnologija te ispitivanje i pokretanje.

Digitalna strategija u razvoju aplikacija

Naš tim započinje s izradom aplikacije tek nakon što zajedno s vama kreira vrlo jasnu i snažnu strategiju. Strategija predstavlja vrlo detaljno objašnjenje ciljeva, kao i pouzdan način njihovog postizanja. Na taj način postižemo kreativni uspjeh, koji je proizvod vrlo detaljnog istraživanja, planiranja i napredne strategije koja objašnjava i pojednostavljuje.

Korisničko iskustvo

Naš dizajn prvenstveno je usmjeren na kvalitetno korisničko iskustvo. Istodobno jamči da svaka interakcija s korisnikom ispunjava ciljeve i zahtjeve, a istovremeno prati vaše poslovne postupke i donosi vam željene rezultate.

Sadržaji i jedinstveni dizajn

Dizajnu pristupamo na strateški način. Samo na taj način sadržaj može odražavati želje tvrtke i biti kompatibilan s dizajnom i platformom. Sadržaj nije suhoparan s nekim golim činjenicama, već angažira korisnika za ponovnu interakciju, što je ključno.

Razvoj i tehnologija

Razvoj aplikacija je usko povezan s dizajnom. Naime, razvoj igra vrlo važnu ulogu u nadopunjavanju potrošačkog iskustva i kao takav ne mijenja samo našu strategiju i dizajn u nešto opipljivo. Odabir prave tehnologije, međutim, omogućuje komplementarnost između dizajna i razvoja.

Testiranje i pokretanje

U svakoj fazi projekta vodimo računa o izvođenju različitih testova. Međutim, najvažniji nam je trenutak kada ulazimo u fazu objavljivanja. Tijekom testiranja usredotočimo se prvenstveno na upotrebljivost, funkcionalnost i učinkovitost. Nikad ništa ne prepuštamo slučajnosti. Razgovaramo s vama, surađujemo, držimo se dogovorenih rokova i zato nam možete vjerovati u potpunosti.

Svojim programerskim iskustvom omogućit ćemo vam da razvijete aplikacije koje će vam donijeti vrhunske rezultate i na koje ćete biti vrlo ponosni.

Za još više informacija, pišite nam na info@olioweb.com ili nas nazovite na 040 897 017.

Internetske usluge

Internetske stranice koje nisu samo estetski privlačne, već i uspješne u stjecanju novih kupaca i stvaranju brenda!

Nama vjeruje više od 250 tvrtki, od najvećih do onih koji su najbolji u svom području.

Naše reference

Želite znati cijenu izrade vaše nove internetske stranice, trgovine, portala ili aplikacije?

Kontaktiraj nas!