Kolačići

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem računalu kada posjetite internetsku stranicu. Njihova pohrana je pod potpunom kontrolom preglednika kojeg koristi korisnik računala. Pohranu kolačića možete pomoću postavki preglednika po želji ograničiti ili onemogućiti. Kolačići nisu štetni i uvijek su vremenski ograničeni.

Zašto su potrebni kolačići?

Kolačići su neophodni za pružanje internetskih usluga prilagođenih korisnicima. Interakcija korisnika i internetske stranice je brža i lakša uz pomoć kolačića. Uz njihovu pomoć, internetska stranica pamti individualne preferencije i iskustva. Na taj način štedite na vremenu i pretraga po internetskim stranicama je učinkovitija i jednostavnija. Kolačići mogu zabilježiti vaše postavke, unose u internetske obrasce i slično. Uz pomoć kolačića bilježimo i posjet našoj internetskoj stranici, što nam pomaže u otkrivanju i uklanjanju mogućih pogrešaka i nedostataka.

Koje podatke prikupljamo pomoću kolačića i zašto?

Statistika
Google Analytics
Na internetskoj stranici koristimo uslugu Google Analytics za vođenje statistike posjeta.

Oglašavanje
Facebook Pixel
Na internetskoj stranici koristimo Facebook Pixel za potrebe ponovnog marketinga.

S kim dijelimo vaše osobne podatke?

Internetska stranica dijeli vaše podatke o posjetima samo s Google Analytics i Facebook alatom za oglašavanje. Kjtranslations.si ne dijeli nikakve druge podatke s trećim osobama.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Mi ne prikupljamo vaše podatke. Vaši se podaci pohranjuju samo u Google Analytics i na Facebook alatu za oglašavanje koji brišu podatke nakon određenog vremena, u skladu s njihovim pravilima.

Koja prava imate u vezi s svojim podacima?

Budući da na našoj internetskoj stranici ne pohranjujemo vaše osobne podatke, ne postoji mogućnost da bilo tko zlouporabi vaše osobne podatke.

Kako štitimo vaše podatke?

Vaše podatke obrađujemo putem sigurnog poslužitelja koji gostuje preko davatelja usluga neoserv.si. Ni mi ni poslužitelj usluga hostinga ne pohranjujemo nikakve vaše osobne podatke.

Kako onemogućiti kolačiće?

Vi odlučujete da li želite dopustiti pohranjivanje kolačića na vaš uređaj. Možete kontrolirati i promijeniti postavke kolačića na svom internetskom pregledniku.

Za informacije o postavkama kolačića odaberite internetski preglednik koji koristite.

Ako promijenite ili izbrišete datoteku kolačića preglednika, promijenite ili ažurirate preglednik ili uređaj, možda ćete morati ponovo onemogućiti kolačiće. Proces upravljanja i brisanja kolačića se razlikuje ovisno od preglednika. Ako vam je potrebna pomoć u vezi s tim, možete potražiti pomoć za korisnike preglednika. Također možete onemogućiti praćenje Google Analytics-a na sljedećem linku.