Izrada logotipa

Zaštitni znak tvrtke označava logotip. Taj ćete izraz moći pronaći i pod nekim drugim imenom, na primjer: logo, simbol, znak … Svi ti izrazi znače jedno – prepoznatljiv znak oko kojeg se isprepliće cijela priča vaše tvrtke,djelatnosti, robne marke … Logotip je dakle glavni element cjelokupne grafičke slike vašeg poslovanja. Može se pojavljivati na posjetnicama, fakturama, pismima, poslovnim mapama i još mnogo toga. Također se upotrebljava i u oglašavanju, na plakatima, zgradama, reklamama… Odličan znak vrlo dobro utječe na još veću vidljivost vaše tvrtke, a istovremeno je dokazano da povećava vašu tržišnu vrijednost. To je i razlog zašto je izrada logotipa izuzetno važan dio vašeg poslovanja. Pomoću njega želite komunicirati s ciljanom publikom i reći im tko ste i što zapravo predstavljate.

Naš tim će vam izraditi dobar logotip

Dobar logotip vas od konkurencije razlikuje u svojoj jedinstvenosti. Stvara odličan prvi dojam. Naši dizajneri stoga uzimaju u obzir vaše želje i sukladno tome dizajniraju logotip koji će dodatno povećati vašu vidljivost. Samo dobar logotip može zadiviti vas i vaše klijente.

Izrada logotipa pod okriljem našeg specijaliziranog tima.

Izrada logotipa pod okriljem našeg vrhunskog tima odvija se u unaprijed određenim koracima, kreativno, kvalitetno, u skladu s vašim željama i također u dogovorenom roku.

1. Razmatranje vaših želja pri prvom kontaktu s vama.

Kad stvaramo logotip za vašu tvrtku, naš se tim fokusira uglavnom na informacije koje dobivamo na temelju vaših želja. Prvo nam možete poslati upit, a zatim nas možete i kontaktirati osobno ili nas nazvati telefonom. O detaljima možemo razgovarati i putem e-pošte. Ako želite dobiti odličan rezultat od nas, morate predstaviti svoju aktivnost, viziju, želje na najbolji mogući način … Na ovaj način ćemo s dizajniranjem pristupiti suštini vaše aktivnosti na najbolji mogući način.

2. Dizajn logotipa

U nastavku, na temelju vaših želja i podataka, dizajniramo nekoliko ideja i prikazujemo vam ih. Zajedno s vama odaberemo najbolji logotip, te se naknadno još više prilagođavamo i usavršavamo. U ovoj fazi dizajna razmotrimo najvažnije karakteristike sjajnog logotipa. To su jednostavnost, kreativnost i uvjerljivost. Naš cilj je dizajnirati logotip koji će zadiviti ne samo vas, već i vaše klijente.

3. Logotip u svom potrebnim formatima

Kad izradimo logotip do kraja, prvo vam šaljemo logotip u boji i nakon toga još crno-bijeli. To radimo u svim potrebnim oblicima. Uz to, dobivate karakteristike logotipa, tj. šifre boja, proporcije i tipografiju. Na ovaj način je vaš logotip spreman za široku uporabu.

4. Cjelokupna grafička slika

U sljedećom koraku, ako želite, pobrinut ćemo se i za cjelokupnu grafičku sliku vaše tvrtke. Ovaj set uključuje i uporabu logotipa i drugih informacija na vašim vizitkama, dokumentima, fakturama i pečatima; istovremeno i na svim vrstama tiskanog materijala, reklamnog materijala, naslovnim tabelama i automobilskim naljepnicama…

Naš tim će vam od samog početka savjetovati da izrada logotipa bude vrlo dobro promišljena. Zajedno s vama ćemo obratiti pozornost na jednostavnost i transparentnost. Znamo da najčešće manje znači više, te manje informacija može reći više nego što bismo inače očekivali.

Dizajn digitalnog sadržaja

Sve što vam je potrebno za predstavljanje vašeg poslovanja ili brenda u estetski savršenom obliku.

Zaupa nam že več kot 250 podjetij, od največjih pa do tistih, ki so najboljša na svojem področju.

Naše reference

Bi radi izvedeli, kakšna je cena za izdelavo nove spletne strani, trgovine, portala ali aplikacije?

Kontaktirajte nas!