Izrada internetskih stranica

Učinkovitom izradom internetske stranice omogućavamo potencijalnim kupcima da vas brže pronađu u digitalnom svijetu. Na ovaj način, internetska stranica postaje vaš najbolji prodavatelj. Internetske stranice se uglavnom izrađuju na platformi WordPress. Tekst i slike na takvim stranicama možete uređivati sami i kontaktirati nas za složenija uređivanja i ispravke.

Izrada internetske stranice odvija se u četiri ključna koraka:

1. Planiranje

Izrada svake internetske stranice započinje potrebama, željama i ciljevima svakog klijenta. Stoga, prije izrade pozivamo vas na sastanak kako bismo razgovarali o vašim željama i zahtjevima. Također ćemo surađivati s vama kako bismo odlučili kako će vaša internetska stranica biti dizajnirana; koje ćete marketinške strategije koristiti kako biste što lakše postigli postavljene ciljeve.

U dizajnu internetske stranice su uključeni naši stručnjaci. To su dizajner, stručnjak za korisnička iskustva, programer i stručnjak za SEO optimizaciju internetskih stranica.

2. Dizajn

Naši dizajneri izrađuju unikatne predloške za dizajn internetskih stranica. Prikazujemo predloženi dizajn klijentu i koordiniramo ga s njim. Dizajn je izuzetno važan u izradi internetske stranice, jer su atraktivan dizajn i izvrstan sadržaj važni pokazatelji uspješne tvrtke. Za posjetitelje temeljito pripremljen dizajn donosi osjećaj povjerenja, udobnosti i sigurnosti.

3. Razvoj

Nakon što se s klijentom dogovorimo o dizajnu, započinjemo tehnički razvoj klijentovih internetskih stranica. Klijent može u svakom trenutku pratiti napredak same izrade na probnoj internetskoj adresi. Naši programeri su upoznati sa svim tehničkim smjernicama i standardima. To jamči da će izrađena internetska stranica biti pouzdana i dugoročna.

Testiranjem rada i kvalitete cijele internetske stranice i postavljanjem na server, završava se izrada internetske stranice.

4. Optimizacija za tražilice

Naši stručnjaci za SEO optimizaciju osiguravaju da internetske stranice budu dizajnirane kako bi jamčile visoko rangiranje na tražilici. To omogućuje potencijalnim kupcima da vas vrlo brzo pronađu. Inače, stručnjaci za optimizaciju su prisutni u projektu od početka. Zašto? Jer je za najučinkovitiju optimizaciju od samog početka izrade internetske stranice potrebna koordinacija.

Uz to, veliki naglasak stavljamo na raspored sadržaja. Pobrinut ćemo se za marketinški učinkovitu internetsku stranicu. Ovo će biti prvenstveno tržišno orijentirano, a također i logično dizajnirano u sadržajnom smislu. Nakon izrade internetske stranice, uvijek smo dostupni za održavanje iste.

Projekt želimo provesti zajedno s vama, a istodobno pokušavamo uspostaviti dugoročnu suradnju s vama. Želimo da budete zadovoljni i radujemo se uspjehu u vašem radu.

Internetske usluge

Internetske stranice koje nisu samo estetski privlačne, već i uspješne u stjecanju novih kupaca i stvaranju brenda!

Zaupa nam že več kot 250 podjetij, od največjih pa do tistih, ki so najboljša na svojem področju.

Naše reference

Bi radi izvedeli, kakšna je cena za izdelavo nove spletne strani, trgovine, portala ali aplikacije?

Kontaktirajte nas!