Izrada internetskih portala

Izrađujemo internetske portale svih vrsta. Portali su većinom korisni kod velikog broja korisnika, administratora, kod mnogo sadržaja i dodatnih funkcija. Naš tim će vam izraditi internetski portal koji će služiti svojoj svrsi, a istovremeno će izgledati moderno i prilagođavati se svim mogućim dimenzijama ekrana.

Naš tim će izraditi internetski portal za vas u koracima koji su unaprijed pažljivo isplanirani. Pratiti ćete svaki naš korak, jer je vaša prisutnost u izradi izuzetno važna.

1. Zajedno s vama do najbolje ideje

Iza svakog velikog uspjeha stoji dobra ideja u pozadini, koju naravno treba razvijati, a istodobno razmotriti mogućnosti, izraditi strukturu i sadržaj. Na ovoj točki ćemo vas pozvati u naše prostorije na poseban razgovor.

Na temelju intenzivnog i kvalitetnog razgovora s vama, naš tim će se upoznati s vašom djelatnošću i ciljevima za stvaranje internetskog portala. Zanimati će nas vaša prezentacija i želje, zahtjevi i potrebe vezane uz funkcionalnost i oblik internetskog portala.

Nakon razgovora, naš tim će pripremiti posebnu ponudu koja je za vas potpuno neobvezujuća. Ako nam potvrdite ponudu, pripremiti ćemo poseban ugovor o međusobnoj suradnji, načinu rada, obvezama i, naravno, rokovima izrade.

2. Dizajn internetskog portala

Vrlo važan korak u izradi internetskog portala također je njegov dizajn ili oblik. U ovoj fazi naš tim vrlo precizno i jasno definira oblik, sadržaj i izgled portala. Vi ćete nam dati grafičke elemente i fotografije, ako ih već imate. Ako ne, rado ćemo se pobrinuti za to. Isto vrijedi i za sadržaj.

Na temelju svega navedenog, napraviti ćemo grafički nacrt. Zajedno s vama ćemo ga dovršiti sve do potvrde.

3. Programiranje internetskog portala

Jednom kada i vi potvrdite dizajn, naš tim može započeti sljedeći korak i najzahtjevniji posao; to je programiranje internetskog portala. Zajedno s vama programiramo sve potrebne funkcije portala.

Kad je programiranje dovršeno, ispravljaju se sve moguće pogreške i dorađuju se detalji.

4. Postavljanje internetskog portala na završnu adresu

Na kraju, slijedi još objava vašeg internetskog portala na javnoj internetskoj adresi. Prije zaključenja, naš tim se pobrine i za testiranje rada internetskog portala u različitim preglednicima, kao i na raznim mobilnim uređajima.

Za više informacija pišite nam na: info@olioweb.com ili nas nazovite na: 040 897 017.

Internetske usluge

Internetske stranice koje nisu samo estetski privlačne, već i uspješne u stjecanju novih kupaca i stvaranju brenda!

Zaupa nam že več kot 250 podjetij, od največjih pa do tistih, ki so najboljša na svojem področju.

Naše reference

Bi radi izvedeli, kakšna je cena za izdelavo nove spletne strani, trgovine, portala ali aplikacije?

Kontaktirajte nas!