Izrada internetskih portala

Izrađujemo internetske portale svih vrsta. Portali su većinom korisni kod velikog broja korisnika, administratora, kod mnogo sadržaja i dodatnih funkcija. Naš tim će vam izraditi internetski portal koji će služiti svojoj svrsi, a istovremeno će izgledati moderno i prilagođavati se svim mogućim dimenzijama ekrana.

Naš tim će izraditi internetski portal za vas u koracima koji su unaprijed pažljivo isplanirani. Pratiti ćete svaki naš korak, jer je vaša prisutnost u izradi izuzetno važna.

1. Zajedno s vama do najbolje ideje

Iza svakog velikog uspjeha stoji dobra ideja u pozadini, koju naravno treba razvijati, a istodobno razmotriti mogućnosti, izraditi strukturu i sadržaj. Na ovoj točki ćemo vas pozvati u naše prostorije na poseban razgovor.

Na temelju intenzivnog i kvalitetnog razgovora s vama, naš tim će se upoznati s vašom djelatnošću i ciljevima za stvaranje internetskog portala. Zanimati će nas vaša prezentacija i želje, zahtjevi i potrebe vezane uz funkcionalnost i oblik internetskog portala.

Nakon razgovora, naš tim će pripremiti posebnu ponudu koja je za vas potpuno neobvezujuća. Ako nam potvrdite ponudu, pripremiti ćemo poseban ugovor o međusobnoj suradnji, načinu rada, obvezama i, naravno, rokovima izrade.

2. Dizajn internetskog portala

Vrlo važan korak u izradi internetskog portala također je njegov dizajn ili oblik. U ovoj fazi naš tim vrlo precizno i jasno definira oblik, sadržaj i izgled portala. Vi ćete nam dati grafičke elemente i fotografije, ako ih već imate. Ako ne, rado ćemo se pobrinuti za to. Isto vrijedi i za sadržaj.

Na temelju svega navedenog, napraviti ćemo grafički nacrt. Zajedno s vama ćemo ga dovršiti sve do potvrde.

3. Programiranje internetskog portala

Jednom kada i vi potvrdite dizajn, naš tim može započeti sljedeći korak i najzahtjevniji posao; to je programiranje internetskog portala. Zajedno s vama programiramo sve potrebne funkcije portala.

Kad je programiranje dovršeno, ispravljaju se sve moguće pogreške i dorađuju se detalji.

4. Postavljanje internetskog portala na završnu adresu

Na kraju, slijedi još objava vašeg internetskog portala na javnoj internetskoj adresi. Prije zaključenja, naš tim se pobrine i za testiranje rada internetskog portala u različitim preglednicima, kao i na raznim mobilnim uređajima.

Za više informacija pišite nam na: info@olioweb.com ili nas nazovite na: 040 897 017.

Internetske usluge

Internetske stranice koje nisu samo estetski privlačne, već i uspješne u stjecanju novih kupaca i stvaranju brenda!

Nama vjeruje više od 250 tvrtki, od najvećih do onih koji su najbolji u svom području.

Naše reference

Želite znati cijenu izrade vaše nove internetske stranice, trgovine, portala ili aplikacije?

Kontaktiraj nas!