Facebook i Instagram marketing

Da li ste znali da više od 600.000 Hrvata svakodnevno koristi Facebook i Instagram? Većina korisnika takvih društvenih mreža pripada dobnoj skupini između 25 i 35 godina. Ako se donedavno smatralo da je Facebook stvoren prvenstveno ta mlade, danas ga koristi i sve veći dio starije populacije, što znači onih koji imaju 50 godina i više.

Ako svojom ponudom proizvoda/usluge ciljate i zreliju publiku, Facebook je trenutno najidealnija platforma za vas. U sklopu Facebook kampanje možete prikazivati ​​oglase i na Instagramu koji je u vlasništvu Facebooka i svakodnevno ga koriste i mlade i starije generacije.

Ako još nemate Facebook stranicu, a željeli biste je imati; ako ne znate kako se baviti dizajnom; ako želite doprijeti do više ljudi i predstaviti im svoju ponudu proizvoda i usluga; ako se želite povezati sa svojim kupcima na društvenoj mreži, naš tim je prava adresa za vas.

Ciljevi oglašavanja na Facebooku i Instagramu

Ako ćete oglašavati svoju tvrtku putem Facebooka, moći ćete postići mnoge stvari. Naš tim će se pobrinuti da se vaša prodaja poveća jer ćemo uspostaviti učinkovit poticaj za kupnju usluga/proizvoda; korisnici će biti preusmjereni na internetsku stranicu; brinuti ćemo se za lajkove i kontakte; vaš će se brend graditi na vrlo uspješan i učinkovit način; vodit će se briga o promociji događaja vezanih za vaše poslovanje; podstiče se još veća interakcija putem objavljenih postova; videozapisi će biti dostupni za gledanje; provest će se poslovne marketinške kampanje.

Što vam nudi naš tim?

Naš tim nudi vam kvalitetne profesionalne savjete, naime u planiranju, provedbi i također u kontroli reklamnih kampanja; učinkovito upravljanje reklamnim kampanjama; strukturiranje oglasa; priprema dosljedno odabranih ciljnih segmenata i kreativnih rješenja; praćenje stope konverzije na vašoj internetskoj stranici; remarketing; mogućnost kreiranja oglasa; stalna kontrola nad reklamnim kampanjama.

Dakle, ako želite dovesti svoje potencijalne klijente na vašu internetsku stranicu putem Facebooka i posljedično Instagrama i time povećati prodaju, optimizirati troškove internetskog oglašavanja i poboljšati profitabilnost vaše internetske stranice, pišite nam na info@olioweb.com ili nas nazovite na 040 897 017.

Internetski marketing i oglašavanje

Uz našu pomoć steći ćete nove kupce i prepoznatljivost.

Zaupa nam že več kot 250 podjetij, od največjih pa do tistih, ki so najboljša na svojem področju.

Naše reference

Bi radi izvedeli, kakšna je cena za izdelavo nove spletne strani, trgovine, portala ali aplikacije?

Kontaktirajte nas!