Adwords marketing

Ako želite istaknuti svoju tvrtku na vrhu rezultata pretraživanja i ako ne znate kako dizajnirati svoju reklamnu kampanju i ne znate koje su vrste oglasa najbolje za vas, mi smo prava adresa za vas.

Morate biti svjesni da netko u svakom momentu na Googleu traži ono što vi nudite. Tu se postavlja pitanje da li će internet korisnik pronaći vas prije vaše konkurencije. Sjajan način za pojavljivanje među prvim rezultatima na Googleu je Google Ads marketing (Adwords). Naš profesionalni tim će vam rado pomoći u ovome. Međutim, naš cilj nije samo istaknuti vas na prvim mjestima na Google tražilici. Cilj nam je također pridobiti više novih kupaca i klijenata.

Postupak Google Ads marketinga

1. Strategija

Na prvom sastanku s vama dogovorit ćemo se koje ćemo vaše proizvode ili usluge oglašavati, kao i na koji način ćemo ih predstaviti i u kojoj mjeri. Za kvalitetnu strategiju moramo dobro poznavati cijelu vašu ponudu, kao i vašu tvrtku i poslovnu viziju. Zajedno moramo postaviti realna očekivanja i ciljeve.

Najvažnije je da ćemo zajedno uspostaviti odnos i način rada koji će nam dugoročno jamčiti dobru suradnju i izvrsne poslovne rezultate.

2. Priprema

Nakon što svi budemo zadovoljni strategijom, vrijeme je da započnemo Adwords reklamnu kampanju. Prvo je na redu tehnička priprema vašeg računa za oglašavanje, odabir ključnih riječi, pisanje tekstualnih oglasa, dizajn slikovnih oglasa, preporuke za ispravke i sve ostalo što smo zajedno s vama uključili u plan.

Oglase ćemo vam poslati na uvid. Ako je potrebno, naknadno ćemo se pobrinuti za ispravke ili prilagodbe.

3. Pokretanje

Gotovo za svaku kampanju treba vremena da svi oglasi budu odobreni i da se pozicije stabiliziraju; da se vaši oglasi počnu prikazivati i da počinjete ostvarivati klikove. Trebali biste biti svjesni da početna slika ne pokazuje realističnu sliku. Ipak, na početku je vrlo važno obratiti pažnju na sva odstupanja.

Prema prvim posjetiteljima, zajedno s vama u praksi potvrđujemo da je ciljana publika stvarno relevantna za proizvode ili usluge koje oglašavate.

4. Prilagodbe

Prije pokretanja ove vrste kampanje, možemo samo predvidjeti što će se događati u nastavku. Zato je izuzetno važno da redovito i dosljedno nadgledamo i istodobno se prilagođavamo kako bi sve išlo što optimalnije.

Naš tim nadgleda pojmove za pretraživanje, dodaje negativne ključne riječi, uspoređuje uspješnost oglasa i po potrebi poboljšava. Također pažljivo prati demografske podatke mrežnih posjetitelja i izvedbu prema dobu dana, tjednu, mjesecu … Cilj nam je prilagoditi vašu reklamnu kampanju kako bi generirala redovite konverzije.

5. Proširenje

Naš tim će doći do bezbrojnih saznanja tokom nadgledanja i prilagođavanja vaše Google Ads reklamne kampanje. Otkrit ćemo što vaši posjetitelji doista žele; koji su njihovi običaji ili navike; što je ono što im najviše nedostaje …

Na temelju saznanja predložit ćemo vam najrazumnije širenje oglašavanja. Predložit ćemo dodatne proizvode ili usluge; komplementarne marketinške kanale; posebne ponude i još mnogo toga. Iznad svega, najvažnije je da vaše poslovanje neće ostati na istoj točki. Tržište se neprestano mijenja. Čak i ako je vaša strategija osmišljena jako uspješno, morate biti svjesni da u određenom trenutku može popustiti. Predlažemo da se ne usredotočite samo na danas, već i na sutra i prekosutra.

Za više informacija pišite nam na info@olioweb.com ili nas nazovite na 040 897 017.

Internetski marketing i oglašavanje

Uz našu pomoć steći ćete nove kupce i prepoznatljivost.

Zaupa nam že več kot 250 podjetij, od največjih pa do tistih, ki so najboljša na svojem področju.

Naše reference

Bi radi izvedeli, kakšna je cena za izdelavo nove spletne strani, trgovine, portala ali aplikacije?

Kontaktirajte nas!